Volg ons op:

Algemeen

8X2A9574

 

Athenadag 2019

Carnaval 2019

Kerstviering 2018

Athenadag

Carnaval

Nieuwjaar

 

Cultour 2017

Juffendag

Schoolreis 2017 Athena, De Beekse Bergen in Hilvarenbeek

Samen het nieuwjaar vieren

 

Kerst op Athena

Sinterklaas op Athena

Voorleeswedstrijd groepen 7 en 8

Cultoer 2016

Opening Koningsspelen

Lente in de binnentuin

Stem op ons

Paasvieriing

Carnaval op Athena 2016

(foto's zijn gemaakt door Isabel Erkemeij)

Opening kalenderjaar 2016

G E LU K K I G N I E U W J A A R
December is de maand van het licht, van feest, van samen, van geborgenheid en verbondenheid !
De jaarwisseling is het moment van terugblikken op wat geweest is en vooruitkijken naar wat zal komen. Ook het moment van het maken van goede voornemens voor het nieuwe jaar. Wat hopen we dat zal gaan gebeuren, wat willen we zelf gaan doen, gaan ondernemen.
Wij willen er met jullie een SCHITTEREND 2016 van maken binnen alle mogelijkheden die jullie en wij samen hebben. Kansen zijn er, maar kansen kunnen we voor een deel ook zelf organiseren, hebben we zelf ook invloed op.
Schitterend komt niet van zelf, dat betekent een heel jaar werken, inspanningen leveren, je zelf voor inzetten. Daarbij kunnen we elkaar tot steun zijn, elkaar helpen, met elkaar aan de slag gaan, kansen met twee handen aangrijpen. Bij tegenslag je niet meteen uit het veld laten slaan .
Symbolisch willen we daar op 4 januari een start mee maken door allemaal, alle Athena-kinderen, maar ook de groepen 8 van Duinsprong, een kleine bijdrage te leveren. Bij deze nodig ik jullie uit om a.s. maandagmorgen allemaal twee stukjes openhaardhout mee te brengen.
Bij de kerstboom op de speelplaats ontsteken we dan een vuur, dat we de hele dag brandend willen houden. Groep 8 van Athena zal daartoe telkens wat hout toevoegen om het vuur tijdens de schooluren blijvend te laten branden.
Rondom het vuur zullen we chocomel/appelsap met koekje uitdelen en kunnen natuurlijk nieuwsjaarwensen gedeeld worden.
SAMEN maken we een fijne start aan een mooi en SCHITTEREND 2 0 1 6 !

 

 

 

Sinterklaas op Athena

Gamebus

Het project Milieu en kringloop is op een bijzondere manier geopend met een onvergetelijke virtuele ervaring. Op 1 september werd de Gamebus op de speelplaats geparkeerd. In de bus speelden groepjes kinderen, vier verschillende zwerfafvalgames. In de spelletjes voerden ze in een virtuele stad, met poppetjes met hun eigen gezicht erop, diverse schoonmaakacties uit. We kunnen terugkijken op een zeer geslaagde activiteit.