Volg ons op:

Athena advies

Athena Onderwijs is een bijzonder leerconcept waar veel andere scholen, ouders en instellingen grote interesse in tonen. Om deze partijen van onze kennis en ervaring te laten profiteren bieden wij Athena Advies. Deze dienstverlening bestaat uit:

Schoolbezoek aan Athena: Scholen buiten Stichting Scala bieden wij ook de mogelijkheid om Athena Onderwijs één uur te bezoeken onder begeleiding van de schooldirectie. Tijdens dit uur krijgt u een korte toelichting op de bouwstenen van het onderwijsconcept, een rondleiding en de mogelijkheid tot het stellen van vragen (maximaal 4 personen per bezoekende school). De kosten voor dit schoolbezoek bedragen 100 euro.

Inhuren expertise voor een specifieke leerling: Wanneer er door scholen of personen van buiten Stichting Scala advies wordt gevraagd, rondom het thema hoogbegaafdheid, voor een individuele leerling dan kan dit door Athena Onderwijs worden verzorgd. Voor deze consultatie zal er per uur (exclusief BTW en reiskosten, reistijd en voorbereiding) een bedrag van 100 euro in rekening worden gebracht.

Inhuren expertise op schoolniveau: Wanneer er buiten Stichting Scala expertise wordt gevraagd voor een teambijeenkomst rondom het thema “Hoogbegaafdheid” of "Kleuters met een ontwikkelingsvoorsprong", zal er per uur (exclusief BTW en reiskosten, reistijd en voorbereiding) een bedrag van 100 euro in rekening worden gebracht.

Wilt u gebruik maken van één van de diensten van Athena Advies, kunt u contact opnemen met de directeur.