Volg ons op:

Mikz

Voor leerlingen die het Athena onderwijs volgen verzorgt Mikz zowel de voor- en naschoolse opvang als deMikz tussenschoolse opvang.

De voorschoolse opvang, afgekort VSO, wordt op maandag tot en met vrijdag ’s morgens vanaf 7.30 uur aangeboden op VSO Duinsprong*. De kinderen worden tijdig vanuit deze VSO naar Athena gebracht.

De tussenschoolse opvang(TSO) wordt op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag aangeboden.  Mikz Francis Frietman coördineert deze TSO*. De TSO is bereikbaar het ouderportaal.

De wijkmanager is Nicole Pijnenburg (npijnenburg@mikz.nl)

De naschoolse opvang (ook bekend als BSO) voor leerlingen van Athena worden aangeboden op verschillende Mikz-locaties in Drunen. De leerlingen worden aan het eind van de schooldag door Mikz-medewerkers bij school opgehaald  en (zonder extra kosten) naar de BSO gebracht. Kinderen van 4 tot 8 zijn van harte welkom bij BSO Duinsprong* of Wereldwijs, kinderen vanaf 8 jaar krijgen een uitdagend aanbod op BSO Sportpark*. Deze BSO’s zijn beide geopend tot 18.30 uur.

Naast deze reguliere opvang biedt Mikz ook vakantieopvang aan tijdens schoolvakanties en opvang tijdens ADV-dagen en dergelijke. Voor meer informatie hierover kunt u contact opnemen met de afdeling Verkoop&Planning van Mikz, via het mailadres klant@mikz.nl of (maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 17.00 uur) telefonisch via 0416-369660 (kies optie 1 in het keuzemenu, en vervolgens opnieuw optie 1).

Def Flyer Tom Athenagroep Nieuwe Stijl Pagina 1

Def Flyer Tom Athenagroep Nieuwe Stijl Pagina 2 Voor de PDF versie klik hier.

*voor (veel) meer informatie over al deze locaties neemt u een kijkje op www.mikz.nl