Volg ons op:

OV

Sinds 18 maart 2015 heeft Athena een eigen Oudervereniging. Deze vereniging heeft als doel om nuttige en leuke activiteiten te organiseren voor de leerlingen van Athena, bekostigd uit de ouderbijdrage. De leerlingen van Athena hebben immers behoefte aan extra uitdagingen en activiteiten en die gaan wij, in afstemming met het schoolteam, voor ze regelen! 

Natuurlijk zijn we er voor om feestdagen in de school te organiseren, zoals de kerstviering, Sinterklaas, carnaval enzovoort. Maar we willen de leerlingen óók meenemen naar musea. We willen bijzondere lessen door speciale docenten laten geven. Misschien moeten de kinderen eens de natuur in, om hen dáár dingen te laten ontdekken, of misschien zijn er wel bijzondere bedrijven en beroepen die we kunnen gaan bekijken. En wie regelt de schoolfotograaf? De laatste schoolweek van groep 8?
Best belangrijk dus, een goede oudervereniging!

Communicatie met de ouders

We vinden het erg belangrijk dat alles wat we organiseren enthousiast ondersteund wordt door de andere ouders. We vragen dan ook nadrukkelijk om uw ideeën! Ook als u zelf mee wilt helpen met de activiteiten die georganiseerd worden horen we dat graag.
Het e-mailadres van de oudervereniging is: ouderverenigingathena@gmail.com

Het bestuur

Het bestuur van de Oudervereniging Athena bestaat uit 6 personen.

 

Annemieke Mus (penningmeerster)

Simone Oldengarm (secretaris)

Femke Huigen

Inge Jonkers

Ynske Konig

Inge Louwers

 

Nicole Smits (namens team)

 

Vergaderdata:

12 september 2018

12 november 2018

17 januari 2019

12 maart 2019

13 mei 2019

18 juni 2019

 

Meer informatie

Via onderstaande links kunt u binnenkort meer informatie over de Oudervereniging Athena downloaden:

-Het huishoudelijk regelement

-Rollen en taken van de klassenouder

-Statuten