Volg ons op:

OV

Sinds 18 maart 2015 heeft Athena een eigen Oudervereniging. Deze vereniging heeft als doel om nuttige en leuke activiteiten te organiseren voor de leerlingen van Athena, bekostigd uit de ouderbijdrage. De leerlingen van Athena hebben immers behoefte aan extra uitdagingen en activiteiten en die gaan wij, in afstemming met het schoolteam, voor ze regelen!

Natuurlijk zijn we er voor om feestdagen in de school te organiseren, zoals de kerstviering, Sinterklaas, carnaval enzovoort. Maar we willen de leerlingen óók meenemen naar musea. We willen bijzondere lessen door speciale docenten laten geven. Misschien moeten de kinderen eens de natuur in, om hen dáár dingen te laten ontdekken, of misschien zijn er wel bijzondere bedrijven en beroepen die we kunnen gaan bekijken. En wie regelt de schoolfotograaf? De laatste schoolweek van groep 8?
Best belangrijk dus, een goede oudervereniging!

Communicatie met de ouders

We vinden het erg belangrijk dat alles wat we organiseren enthousiast ondersteund wordt door de andere ouders. We vragen dan ook nadrukkelijk om uw ideeën! Ook als u zelf mee wilt helpen met de activiteiten die georganiseerd worden horen we dat graag.
Het e-mailadres van de oudervereniging is: ouderverenigingathena@gmail.com

Het bestuur van de Oudervereniging Athena bestaat uit 6 personen.

Annemieke Mus (penningmeerster)

Simone Oldengarm (secretaris)

Femke Huigen

Inge Jonkers